Rüyada taze nohut görmek

Rüyada taze nohut görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına işarettir.

Rüyada taze nohut gördüyseniz:

  • Sabrınız azaldığında öfkenizin artmasını engelleyemiyorsunuz.

Rüyada taze nohut yemek ticaretinin ilerleyeceğine, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine yorulur.

Rüyada taze yeşil nohut görmek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taze nohut tarlası görmek zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine işaret eder.

Rüyada taze nohut yediğini görmek sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına delalettir.

Rüyada taze nohut yolmak eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taze nohut görmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanık nohut görmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada nohut ekmeği görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, bir sağlık sorunu yaşanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments