Rüyada taze nohut tarlası görmek

Rüyada taze nohut tarlası görmek üzüntü duyacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada taze nohut tarlası gördüyseniz:

  • Çevreden size fazlaca yüklenebilirler.

Rüyada taze nohut tarlası görmek uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına rivayet eder.

Rüyada taze yeşil nohut görmek insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taze nohut yediğini görmek ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına alamet eder.

Rüyada taze nohut yolmak hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada taze nohut yemek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada taze nohut görmek sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, zorlukların baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada tarlada nohut toplamak onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, kazancın her daim artacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarlada nohut görmek kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, yenileceğine, şifa bulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments