Rüyada taze nohut yediğini görmek

Rüyada taze nohut yediğini görmek ferahlayacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, işini büyüteceğine alamet eder.

Rüyada taze nohut yediğini gördüyseniz:

  • Fiziksel olarak oldukça güçlüsünüz.

Rüyada taze nohut yediğini görmek eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, başarılarının hiçe sayılacağına işarettir.

Rüyada taze yeşil nohut görmek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taze nohut yolmak mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, çevrenizden takdir görmeye işarettir.

Rüyada taze nohut görmek maddi durumunuzun düzeleceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine yorulmaktadır.

Rüyada taze nohut tarlası görmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına alamet eder.

Rüyada taze nohut yemek mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine yorulur.

Rüyada nohutlu pilav yediğini görmek dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pişirilmiş etli nohut yediğini görmek geçiminin yerinde olacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments