Rüyada taze mısır almak

Rüyada taze mısır almak işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunlarının artacağına, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına, dünya malı edineceğine, büyük bir yükten kurtulacağına alamet eder.

Rüyada taze mısır almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda baskı giderek daha da artıyor olabilir veya tam tersi, siz, baskının dozunu arttırma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada taze mısır görmek alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına delalet etmektedir.

Rüyada taze mısır yemek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine tabir olunur.

Rüyada taze mısır pişirmek dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taze mısır toplamak şükrederek yaşayacağına, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada pişmiş taze mısır görmek de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine işaret eder.

Rüyada taze mısır almak eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada taze börülce görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada pişmiş taze fasulye yemek çaresiz durumlara düşeceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments