Rüyada taze fasulye pişirmek

Rüyada taze fasulye pişirmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına delalettir.

Rüyada taze fasulye pişirmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır arkadaşınız olan kişiler herşeye karışmaya başlamış olabilirler.

Rüyada taze fasulye pişirmek kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada taze fasulye pişirdiğini görmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada taze fasulye yemeği pişirmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına yorulur.

Rüyada pişmiş taze fasulye görmek elini attığı her işi yerine getireceğine, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada taze fasulye yemeği görmek hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, üzüntünden sağlığından olacağına alamet eder.

Rüyada taze fasulye satın almak atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine inanılır.

Rüyada taze fasulye topladığını görmek onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada taze yeşil fasulye toplamak evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments