Rüyada taze fasulye satın almak

Rüyada taze fasulye satın almak yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, kişinin başına kötü bir olay geleceğine, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada taze fasulye satın almak gördüyseniz:

  • Fikir alışverişlerinde bulunmak, bazı bilgilere ulaşmaya çalışmak ya da ilerlemenize yardımı dokunabilecek kişileri ziyaret etmek doğru eylemler olabilir.

Rüyada taze fasulye satın almak korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, yıpranacağına yorulmaktadır.

Rüyada taze fasulye yemeği pişirmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada taze fasulye yemek eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine rivayet eder.

Rüyada dalında taze fasulye görmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, atılan adımların ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Rüyada taze fasulye yediğini görmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine delalettir.

Rüyada etli taze fasulye görmek aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına inanılır.

Rüyada taze fasulye almak hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada taze fasulye kırmak hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments