Rüyada pişmiş tavuk yediğini görmek

Rüyada pişmiş tavuk yediğini görmek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, fakirlikten kurtulacağına yorulur.

Rüyada pişmiş tavuk yediğini gördüyseniz:

  • Seyahat ederken veya kısa yolculuklar esnasında etrafınıza dikkatle bakmanızda fayda var.

Rüyada pişmiş tavuk yediğini görmek girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, kişinin sıkıntılarından arınacağına alamet eder.

Rüyada pişmiş tavuk eti yediğini görmek insanlara iş öğreteceğine, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına rivayet eder.

Rüyada az pişmiş tavuk eti görmek insanlarla arasının iyi olacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada pişmiş tavuk yemek sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada az pişmiş tavuk görmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine delalettir.

Rüyada pişmiş tavuk et yemek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına delalet eder.

Rüyada tencerede pişmiş tavuk görmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine rivayet eder.

Rüyada pişmeye hazır tavuk görmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments