Rüyada tavuğa taş atmak

Rüyada tavuğa taş atmak karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, parasız kalacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, ferahlığa çıkılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavuğa taş atmak gördüyseniz:

  • Daha önce anlamamış olmalarını dert etmeyin.

Rüyada tavuğa taş atmak iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, allah’ın sevgisini kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuğa buğday atmak kirli işlere bulaşacağına, zararların yakında telafi edileceğine inanılır.

Rüyada tavuk taşlığı görmek umutlarının biteceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada nehre taş atmak eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine delalettir.

Rüyada ağaca taş atmak kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada küçük taş atmak hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada baykuşa taş atmak yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada taş atmak taşlanmak korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, prestij kaybı yaşanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments