Rüyada tavuk uçtuğunu görmek

Rüyada tavuk uçtuğunu görmek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, parasız günler geçireceğine, sağlık ve hayır getireceğine, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine rivayet eder.

Rüyada tavuk uçtuğunu gördüyseniz:

  • İşinize konsantre olun, o zaman oluşabilecek tatsızlıkları önleyebilirsiniz.

Rüyada uçan tavuk görmek ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada tavuk uçtuğunu görmek dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine delalettir.

Rüyada tavuğun uçtuğunu görmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Rüyada mezarda tavuk görmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına tabir olunur.

Rüyada tavuk döner görmek kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine tabir olunur.

Rüyada tavuk doğurmak düşman olduklarının anlaşılacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuk kesildiğini görmek sağlığının da bozulacağına, sıkıntılarının biteceğine rivayet eder.

Rüyada tepside tavuk görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, kendinden emin adımlar atacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments