Rüyada tavuk döner görmek

Rüyada tavuk döner görmek yaşadığı zorluğun biteceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, eksiklerinin farkına varacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına işarettir.

Rüyada tavuk döner gördüyseniz:

  • Fırsatları doğru değerlendirmekte fayda var.

Rüyada ekmek arası tavuk döner yemek isteklerini yerine getireceğine, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuk döner yemek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada tavuk döner görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, büyük bir başarının elde edileceğine inanılır.

Rüyada tavuk döner yediğini görmek rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, bir dediğini iki etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada tavuk döneri görmek kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada döner yemek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekmek arası döner yemek yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, neşeli bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada ekmek arası döner görmek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, kişinin malını kaybedebileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments