Rüyada mezarda tavuk görmek

Rüyada mezarda tavuk görmek aile içinde bazı gerginlikler olacağına, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, bazı ortak işlere gireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarda tavuk gördüyseniz:

  • Biraz mesafeli olmanız risk almanıza engel olabilir.

Rüyada mezarda tavuk görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, çok büyük atılımlar yapılacağına alamet eder.

Rüyada tavuk piliç görmek istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine delalet eder.

Rüyada kuluçkaya yatmış tavuk görmek yalan söylemeyeceğine, onların bir adım önüne geçeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz tavuk tutmak umutlarının söneceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine delalettir.

Rüyada tavuklu yemek görmek kırgınlıklar yaşanacağına, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızarmış tavuk görmek zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına delalet eder.

Rüyada tavuğa su vermek büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına delalettir.

Rüyada tavuk ve yavrularını görmek dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments