Rüyada tavuk tuttuğunu görmek

Rüyada tavuk tuttuğunu görmek deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, sevdiği kişilere kavuşacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavuk tuttuğunu gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz sizden yaklaşım bekleyen bir bayanı uzun zamandan beri ihmal ediyor olabilirsiniz.

Rüyada tavuk tuttuğunu görmek çok büyük kısmetler elde edileceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına delalet eder.

Rüyada bir erkeğin elinden tuttuğunu görmek şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arabanın freni tutmamak şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, şükrederek yaşayacağına delalet eder.

Rüyada söz tutmamak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizlerin buz tuttuğunu görmek atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, kendisiyle de gururlanacağına inanılır.

Rüyada buz tutmuş insan görmek işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye alamet eder.

Rüyada derenin buz tuttuğunu görmek projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yolların buz tuttuğunu görmek böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, bereketinin kesilmeyeceğine ve islami olarak da allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments