Rüyada arabanın freni tutmamak

Rüyada arabanın freni tutmamak hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, istenmeyen olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabanın freni tutmamak gördüyseniz:

  • Kendiliğinden ilerlemeyen veya gelişmeyen konularda kendinizi harekete geçmeye zorlamamalısınız.

Rüyada arabanın freni tutmamak durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına alamet eder.

Rüyada arabanın el frenini çekmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine inanılır.

Rüyada arabanın frenine basmak yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada freni tutmayan araba görmek büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada freni tutmayan araba sürmek sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabayla fren yapmak yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada frenk üzümü görmek aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına yorulur.

Rüyada arabada frene basmak yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments