Rüyada iki köpek tarafından ısırılmak

Rüyada iki köpek tarafından ısırılmak berekete ve zenginliğe kavuşacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, borç yüzünden uykuların kaçacağına, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada iki köpek tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Yarın işler iyiye gidebilir.

Rüyada köpek tarafından ısırıldığını görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, görmediği yerlere gideceğine rivayet eder.

Rüyada köpekler tarafından ısırılmak sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yavru köpek tarafından ısırılmak dertlerin sona ereceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına işaret eder.

Rüyada siyah bir köpek tarafından ısırılmak bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpek balığı tarafından ısırılmak herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpek tarafından elinin ısırıldığını görmek kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada kurt köpeği tarafından ısırılmak kendisine yeni bir iş bulacağına, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada bir köpek tarafından ısırıldığını görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments