Rüyada biri tarafından ısırılmak

Rüyada biri tarafından ısırılmak çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, hayal kırıklığı yaşanacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada biri tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Duygusal, sağlıkla ilgili ya da iş hayatınızı ilgilendiren konularda sizin yararınıza olan bir yola girdiniz veya girmeniz sağlanıyor.

Rüyada birisi tarafından ısırıldığını görmek kendi ailesi ile de arasının açılacağına, evlilik yolunda engeller çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurt tarafından ısırılmak kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına inanılır.

Rüyada ördek tarafından ısırılmak rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada kaz tarafından ısırılmak üzerindeki kötü imajı sileceğine, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada yılanlar tarafından ısırılmak bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa tarafından ısırılmak huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına yorulur.

Rüyada koyun tarafından ısırılmak kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpek tarafından ısırıldığını görmek özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments