Rüyada tavuk avlamak

Rüyada tavuk avlamak bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, adeta sinirden küplere bineceğine, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına delalettir.

Rüyada tavuk avlamak gördüyseniz:

  • İş çevrenize özel ilişkilerinizi yansıtmanız iyi olmuyor.

Rüyada tavuk avlamak bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine işarettir.

Rüyada kurt avlamak programların ve projelerin tutmayacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine işarettir.

Rüyada karga avlamak niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ördek avlamak çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, adının yayılacağına delalet eder.

Rüyada beyaz balık avlamak borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada serçe kuşu avlamak iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bulanık suda balık avlamak uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada kaplan avlamak büyük paralara sahip olacağına, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments