Rüyada tavşanı yüzerken görmek

Rüyada tavşanı yüzerken görmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, hasta ise bakacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada tavşanı yüzerken gördüyseniz:

  • Biraz romantizm size iyi gelebilir.

Rüyada tavşanı yüzerken görmek aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada derisi yüzülmüş tavşan görmek çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına delalet eder.

Rüyada beyaz tavşan sevmek sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına rivayet eder.

Rüyada bahçede tavşan görmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına inanılır.

Rüyada yeni doğan tavşan görmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına rivayet eder.

Rüyada tavşan yavrusu sevmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına delalettir.

Rüyada ormanda tavşan görmek mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, hayatın yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada hasta tavşan görmek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments