Rüyada tavşanı öldürmek

Rüyada tavşanı öldürmek kısa sürede başarısının artacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, de elinin bollaşacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada tavşanı öldürmek gördüyseniz:

  • Belli plan, düzenleme veya aktiviteler başlıklarında köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz.

Rüyada tavşan öldürmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada tavşan öldüğünü görmek güzel sözler işiteceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına alamet eder.

Rüyada tavşanı öldürmek aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz tavşan öldürmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yavru tavşan öldürmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına işaret eder.

Rüyada tavşanın öldüğünü görmek kazancını günden güne daha da arttıracağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada tavşanın ısırması görmek hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine inanılır.

Rüyada canlı tavşan yakalamak sevinçli haberlerin geride kalacağına, sağlığının bozulmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments