Rüyada tavşan öldüğünü görmek

Rüyada tavşan öldüğünü görmek mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavşan öldüğünü gördüyseniz:

  • Kendiniz alkol kullanmasanız bile alkol ya da diğer maddeleri kullanan kimselerden gelebilecek olan zararlara karşı dikkatli olmanız gerekiyor.

Rüyada tavşanın öldüğünü görmek rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavşan öldürmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine delalet eder.

Rüyada yavru tavşan öldürmek ele güne muhtaç olacağına, aradığı aşkı bulacağına alamet eder.

Rüyada beyaz tavşan öldürmek onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına işarettir.

Rüyada tavşan öldüğünü görmek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, evliyse çocuk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavşanı öldürmek arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavşana yemek vermek kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, sevilen bir dostu kaybetmeye delalet etmektedir.

Rüyada tavşan pişirdiğini görmek asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments