Rüyada tavşanın yavruladığını görmek

Rüyada tavşanın yavruladığını görmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, memur ise terfi edeceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavşanın yavruladığını gördüyseniz:

  • Karşı tarafın şarkısını söylüyor gibi yapsanızda, dansınız kendi ritminizde olabilir.

Rüyada tavşanın yavruladığını görmek hayatının bir anda renkleneceğine, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine yorulur.

Rüyada güvercinin yavruladığını görmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedinin yavruladığını görmek kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına rivayet eder.

Rüyada keçinin yavruladığını görmek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına yorulur.

Rüyada köpek yavruladığını görmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ineğin yavruladığını görmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi yavruladığını görmek zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine delalettir.

Rüyada kedi yavrulamak hastalıklarının düzeleceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments