Rüyada suda tavşan görmek

Rüyada suda tavşan görmek sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada suda tavşan gördüyseniz:

  • Artık işe yaramayan rutin iş veya konularda değişiklik yapmak isteyebilirsiniz.

Rüyada suda tavşan görmek kısmetinin açılacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına delalet eder.

Rüyada donmuş tavşan görmek huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada güzel tavşan görmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına delalettir.

Rüyada kulaksız tavşan görmek parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, fakir fukaraya yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavşan kostümü görmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ormanda tavşan görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavşan resmi görmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavşan dövmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, atılacak adımların boşa çıkacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments