Rüyada tavşan beyaz görmek

Rüyada tavşan beyaz görmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, güzel bir hayat süreceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavşan beyaz gördüyseniz:

  • İşinizi veya evinizi ilgilendiren sorumluluklarınızı veya görevlerinizi ihmal etmemeniz gerekiyor.

Rüyada beyaz tavşan öldürmek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz tavşan almak keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada siyah beyaz tavşan görmek yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine inanılır.

Rüyada beyaz tavşan görmek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada ölü beyaz tavşan görmek ticaret hayatını ilerleteceğine, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz renkli tavşan görmek işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına inanılır.

Rüyada beyaz tavşan yakalamak hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, yarasını saracağına alamet eder.

Rüyada beyaz büyük tavşan görmek uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments