Rüyada tavan arasına çıkmak

Rüyada tavan arasına çıkmak içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına yorulur.

Rüyada tavan arasına çıkmak gördüyseniz:

  • Yeni teklifler alabilir, maddi anlamda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada tavan arasına çıkmak ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavan arasında olmak sevdikleri ile bir arada olacağına, mutlu bir evliliğe yorulur.

Rüyada tavana çıkmak küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, zorlukların kolayca aşılacağına delalettir.

Rüyada evin tavanına çıkmak işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavanda akrep görmek geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, dürüst bir şekilde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada evin tavanında yılan görmek düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, zenginlik sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavandan damlayan su görmek rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına işaret eder.

Rüyada tavandan su sızdığını görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments