Rüyada babamın beni dövdüğünü görmek

Rüyada babamın beni dövdüğünü görmek rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına delalet eder.

Rüyada babamın beni dövdüğünü gördüyseniz:

  • Ortaya çıkartmak istediğiniz işlere katkısı olabilecek kişilerle görüşmeler ayarlamanızda fayda var.

Rüyada babamın beni dövdüğünü görmek rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, kar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada annemin beni dövdüğünü görmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine delalet eder.

Rüyada babasını dövdüğünü görmek zor günlerden geçeceğine, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada babanın seni dövdüğünü görmek hastalıklarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada babasını dövmek hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada babamı dövmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına rivayet eder.

Rüyada babanın birini dövdüğünü görmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına işaret eder.

Rüyada baba dövmek çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, itibarın sarsılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments