Rüyada tatlı şarap içtiğini görmek

Rüyada tatlı şarap içtiğini görmek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına işaret eder.

Rüyada tatlı şarap içtiğini gördüyseniz:

  • Belli konuların istediğiniz şekilde ilerlemesini bekliyorsanız, daha gerçekçi olmalı, konuyu ilgilendiren şahısların karakterlerini unutmamalısınız.

Rüyada tatlı şarap içtiğini görmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tatlı kırmızı şarap içmek yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı tatlı şarap içmek yaşanan üzüntülerin son bulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada tatlı şarap içmek şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tatlı beyaz şarap içmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada şarap içtiğini görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, yokluk çekeceğine yorulur.

Rüyada şarap görüp içmemek yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada şarap içeni görmek sevilen bir dostun geleceğine, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments