Rüyada tatlı beyaz şarap içmek

Rüyada tatlı beyaz şarap içmek işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına delalet eder.

Rüyada tatlı beyaz şarap içmek gördüyseniz:

  • Belli anlaşma, iş birliği veya düzenlemelerin istendiği gibi gitmeyeceğine dair ipuçları yüzünü gösterebilir.

Rüyada tatlı beyaz şarap içmek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine yorulur.

Rüyada tatlı şarap içmek uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı tatlı şarap içmek neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada tatlı kırmızı şarap içmek varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz şarap içmek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tatlı şarap içtiğini görmek maddi olanakların kötüleşeceğine, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşiyle şarap içmek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada oruçlu iken şarap içmek aile içinde her şeyin yolunda olacağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments