Rüyada taştan su çıktığını görmek

Rüyada taştan su çıktığını görmek karlı bir iş ortaklığı yapacağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, verdiği sözleri tutacağına, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada taştan su çıktığını gördüyseniz:

  • Faal olma arzunuz eskisinden daha çoğalacağından başarı hırsına kapılabilirsiniz.

Rüyada taştan su çıktığını görmek aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine delalet eder.

Rüyada kulaktan taş çıktığını görmek başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağızdan taş çıktığını görmek sevineceğine, adeta havalara uçacağına, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada burnundan taş çıktığını görmek daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada ağzından taş çıktığını görmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına işaret eder.

Rüyada taşın üstüne çıktığını görmek zarar etmeyeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına delalet etmektedir.

Rüyada evinde su çıktığını görmek hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada duvardan su çıktığını görmek böylece kişinin hafifleyeceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments