Rüyada burnundan taş çıktığını görmek

Rüyada burnundan taş çıktığını görmek elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, konforunun artacağına, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, işleri yoluna sokacağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada burnundan taş çıktığını gördüyseniz:

  • Aldatılmak derken hemen bir duygusal ihaneti düşünmeyin.

Rüyada burnundan taş çıktığını görmek geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, makamının sarsılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burnundan sümük çıktığını görmek ondan kazanç elde edeceğine, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına inanılır.

Rüyada burnundan kurt çıktığını görmek kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada burnunun üzerinde kıl çıktığını görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada burnundan solucan çıktığını görmek rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına yorulur.

Rüyada burnundan böcek çıktığını görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine yorulur.

Rüyada burnundan bir şeyler çıktığını görmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına alamet eder.

Rüyada burnundan yılan çıktığını görmek çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, başarısızlığı karşısında yıkılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments