Rüyada taşların yıkıldığını görmek

Rüyada taşların yıkıldığını görmek kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada taşların yıkıldığını gördüyseniz:

  • Evde ya da meslektaşlarınızla duygusal problemler yaşayabilirsiniz.

Rüyada mezar taşının yıkıldığını görmek işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada taşların yıkıldığını görmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada işyerinin depremde yıkıldığını görmek büyük sorunların yaşanacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalet duvarının yıkıldığını görmek kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada yıkılan merdiven görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada köprünün yıkılmasını görmek maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine alamet eder.

Rüyada yıkılan direk görmek bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çatının yıkılması görmek çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments