Rüyada yıkılan direk görmek

Rüyada yıkılan direk görmek oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına delalet eder.

Rüyada yıkılan direk gördüyseniz:

  • Küçük kırgınlıkları unutup herkes birbirine sevgiyle yaklaşacak.

Rüyada direk yıkıldığını görmek yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına işarettir.

Rüyada yıkılan direk görmek üzüntülerinin son bulacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine işaret eder.

Rüyada direğin yıkıldığını görmek hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gemi direği görmek bazı başka desteklere kavuşacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına inanılır.

Rüyada beyaz direk görmek sorunlu bir durumla karşılaşacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada elektrik direğini görmek hatalı yollara sapılacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada telefon direği görmek kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek direğe çıkmak hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments