Rüyada çatının üstünde yürümek

Rüyada çatının üstünde yürümek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine rivayet eder.

Rüyada çatının üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Sizi etkilemekte olan Astrolojik oluşumlar bazı zihinsel gerilimler getirmektedirler.

Rüyada çatının üstünde yürümek yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine yorulur.

Rüyada çatı üstünde yürümek istediği noktalara ulaşacağına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına delalettir.

Rüyada çatının üstünde kar görmek işsiz kalmaya, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada çatı üstünde oturmak şansının ve kısmetinin kapanacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada çatının üstünde olmak umutların biteceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çatıda yürümek konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çatıda yürüdüğünü görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına inanılır.

Rüyada buzun üstünde yürümek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments