Rüyada sağanak yağmura yakalanmak

Rüyada sağanak yağmura yakalanmak isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, maddi ve manevi olarak yıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sağanak yağmura yakalanmak gördüyseniz:

  • Maddi manevi size bedel ödetebilecek veya size kendinizi kötü hissettirebilecek kişilerden uzak durun.

Rüyada sağanak yağmura yakalanmak iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada sağanak yağmurda ıslanmak endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada sağanak yağmur görmek elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada sağanak yağmurda yürümek borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına delalettir.

Rüyada sağanak yağmurdan kaçmak onları okula göndereceğine, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sağanak yağmurda koşmak atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına inanılır.

Rüyada şiddetli yağmura yakalanmak sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, geçim derdi çekmeyeceğine delalettir.

Rüyada amansız hastalığa yakalanmak sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments