Rüyada taş atmak

Rüyada taş atmak kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, dost çevrenizin genişleyeceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada taş atmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, aile büyükleriniz arasında hastalık ya da herhangi bir sıkıntı verici durum olabilir.

Rüyada polise taş atmak sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine işarettir.

Rüyada babaya taş atmak neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına işaret etmektedir.

Rüyada ata taş atmak tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına yorulur.

Rüyada balıklara taş atmak peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpeğe taş atmak kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına yorulur.

Rüyada insanlara taş atmak hayatı baştan aşağı değiştireceğine, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına işaret eder.

Rüyada akarsuya taş atmak iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına işaret eder.

Rüyada suya taş atmak çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kötülüklerden uzak olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments