Rüyada tarlada taş toplamak

Rüyada tarlada taş toplamak maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, yol alacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine işaret eder.

Rüyada tarlada taş toplamak gördüyseniz:

  • Size yardım önerisinde bulunan kişiler, sözlerini yerine getirebilecek kapasite veya yetenekte olmayabilirler.

Rüyada tarlada taş toplamak huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına rivayet eder.

Rüyada tarlada taş görmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına işaret eder.

Rüyada taşlı tarla görmek zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna alamet eder.

Rüyada mısır tarlasında mısır toplamak maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarlada tütün toplamak iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine alamet eder.

Rüyada tarlada soğan toplamak yarasını saracağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tarladan havuç toplamak kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tarladan yeşil soğan toplamak hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments