Rüyada tarlada soğan toplamak

Rüyada tarlada soğan toplamak zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tarlada soğan toplamak gördüyseniz:

  • İhtiraslarınızı fiziksel ihtiyaçlarınızla dengeleyin.

Rüyada tarlada soğan toplamak disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tarladan yeşil soğan toplamak üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil soğan tarlası görmek zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına yorulur.

Rüyada tarlada ekili yeşil soğan görmek keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, zengin olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada soğan tarlası görmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine inanılır.

Rüyada tarlada kuru soğan görmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, vefa göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarlaya yeşil soğan ekmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına işaret eder.

Rüyada tarlada yeşil soğan görmek işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments