Rüyada tarlada yeşil nohut görmek

Rüyada tarlada yeşil nohut görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, mekân değiştireceğine, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, ikinci bir şans vereceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına delalet eder.

Rüyada tarlada yeşil nohut gördüyseniz:

  • Kaybedilmiş savaşların hesabını yapıpmaktan vaz geçmelisiniz.

Rüyada tarlada yeşil nohut görmek onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına yorulur.

Rüyada yeşil nohut tarlası görmek hayatını sürdürmekte zorlanacağına, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına yorulmaktadır.

Rüyada tarlada nohut toplamak elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine delalet eder.

Rüyada tarlaya nohut ekmek güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine yorulur.

Rüyada tarlada nohut yolmak ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına işarettir.

Rüyada taze nohut tarlası görmek elindeki işi rayına oturtacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada nohut tarlası görmek dünya malı edineceğine, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına tabir olunur.

Rüyada tarlada nohut görmek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, yeni ve isabetli adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments