Rüyada tanımadığın birinin sesini duymak

Rüyada tanımadığın birinin sesini duymak zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, hayırlı kişiler ile tanışacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığın birinin sesini duymak gördüyseniz:

  • Belli konularda bazı sözler vermeden önce sahip olduklarınızı veya hissettiklerinizi doğru değerlendirmeniz gerekiyor.

Rüyada tanımadığın birinin sesini duymak manevi tatmini islamiyet’te bulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen babanın sesini duymak muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada ölen eşinin sesini duymak maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada silah sesi duymak ve görmek çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine tabir olunur.

Rüyada tabanca sesi duymak rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada garip sesler duymak maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada kuran sesi duymak işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine yorulur.

Rüyada tanıdık ses duymak aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments