Rüyada tabanca sesi duymak

Rüyada tabanca sesi duymak dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, razı geleceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına delalettir.

Rüyada tabanca sesi duymak gördüyseniz:

  • Hareketleriniz fark yaratmanızı sağlayabilir.

Rüyada tabanca sesleri duymak bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, sıkıntılarını çözeceğine delalettir.

Rüyada tabanca sesi duymak bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tabanca sesi görmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine yorulur.

Rüyada besmele sesi duymak çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada gökten ses duymak kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına delalet eder.

Rüyada eşek sesi duymak hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine alamet eder.

Rüyada ateş sesi duymak dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, anne baba ile ters düşüleceğine delalettir.

Rüyada cehennemin sesini duymak mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments