Rüyada tanımadığın birine yardım etmek

Rüyada tanımadığın birine yardım etmek elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, işlerin düşeceğine, dış ticarete atılacağına, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, daha iyi yerlere geleceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birine yardım etmek gördüyseniz:

  • Sosyal anlamda hareketlenmeniz durumunda pek çok konuda size yardımcı olabilecek kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada tanımadığın birinden yardım istemek her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine tabir olunur.

Rüyada tanımadığın birinden yardım almak işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada tanımadığın birine yardım etmek huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hastaya yardım ettiğini görmek ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı birinden yardım almak çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yardım dağıtmak yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yardım etmek istemek huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, bebek sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yiyecek yardımı almak yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments