Rüyada tanımadığın bir kızla sevgili olmak

Rüyada tanımadığın bir kızla sevgili olmak elindekileri de alıp götüreceğine, kazancın düşeceğine, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına inanılır.

Rüyada tanımadığın bir kızla sevgili olmak gördüyseniz:

  • Size yapılan hataları affedebilir, insanlarla iyi ilişkiler kurabilir veya mevcut ilişkilerinizi mükemmel hale getirebilirsiniz.

Rüyada tanımadığın bir kızla sevgili olmak çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine inanılır.

Rüyada tanımadığı bir kızı öpmek gönlünce bir hayata kavuşacağına, neşe içinde olacağına yorulur.

Rüyada tanımadığın bir kızla konuşmak gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine işarettir.

Rüyada tanımadığın bir kızla öpüşmek sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığın bir kıza sarılmak eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığın bi kızı öpmek tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir kızla öpüşmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığın bir kıza aşık olmak sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, günü birlik tatillere çıkacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments