Rüyada tanımadığı bir kızla öpüşmek

Rüyada tanımadığı bir kızla öpüşmek işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, bir ortaklık kurulacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığı bir kızla öpüşmek gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim projelerine, belli bir amaç için yapılan çalışmalara veya sosyal yardım gruplarına daha fazla zaman ayırmalısınız.

Rüyada tanımadığı bir kızı dövmek fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, hayırlı bir yuva kuracağına yorulur.

Rüyada tanımadığın kızla konuşmak alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığın bir kızla bakışmak maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir kızla konuşmak taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada tanımadığı kızla öpüşmek makbul olandan vazgeçmeyeceğine, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına yorulur.

Rüyada tanımadığı bir kızla konuşmak herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir kıza aşık olmak rahat nefes almaya başlayacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada tanımadığın bir kızı dövmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments