Rüyada baba ve sevgiliyi görmek

Rüyada baba ve sevgiliyi görmek sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, zevkli ve güzel hale geleceğine, bol muhabbette kalacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine delalet eder.

Rüyada baba ve sevgiliyi gördüyseniz:

  • Yeni dostlarınıza fazla değer vererek eski arkadaşlarınızı ihmal ediyor olabilirsiniz.

Rüyada sevgilinin babasının elini öpmek uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına yorulur.

Rüyada sevgilini babanla tanıştırmak yeni arkadaşlıklar kuracağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin annesi ve babasını görmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına delalet eder.

Rüyada sevgilisinin annesini ve babasını görmek yeni bir eve ve semte taşınılacağına, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinizin babasını görmek yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi babayla tanıştırmak yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin ölmüş babasını görmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada babayı sevgili olarak görmek kazançtan yana kara geçeceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments