Rüyada tanımadığı birisiyle nişanlanmak

Rüyada tanımadığı birisiyle nişanlanmak istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, kısmetli bir işe atılmaya, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada tanımadığı birisiyle nişanlanmak gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişiler bazı kararlar almanıza yardım edebilir.

Rüyada tanımadığı birisiyle nişanlanmak büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, kötülüklere gözünü kapatmaya rivayet eder.

Rüyada tanımadık biriyle nişanlanmak okul gibi hayratlar yaptırılacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir erkekle nişanlanmak çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığı biriyle nişanlanmak çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığı biriyle nişanlı olduğunu görmek kalbini tekrar hayata açacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine tabir olunur.

Rüyada tanımadığın bir erkekle nişanlanmak hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığın biriyle nişanlı olduğunu görmek kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada tanımadığı bir erkekle nişanlandığını görmek etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, yaraların merheminin bulunulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments