Rüyada tanıdık kadınla öpüşmek

Rüyada tanıdık kadınla öpüşmek yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık kadınla öpüşmek gördüyseniz:

  • Eskiyi bırakıp, yeniye sarılmalısınız.

Rüyada tanıdık kadınla öpüşmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık bi kadın görmek işindeki verimliliğinin düşeceğine, haram mal yiyip içeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir kadını dövmek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdık bir kadınla evlenmek allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdık kadını öpmek çok büyük zorluklar atlatacağına, yuva kuracağına alamet eder.

Rüyada tanıdık kadının öldüğünü görmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık kadını hamile görmek kazancını artıracağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş tanıdık kadın görmek uzun sohbetler edeceğine, ev sahibi olunacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments