Rüyada mağaraya saklanmak

Rüyada mağaraya saklanmak kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, kazançlı işlere girileceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine rivayet eder.

Rüyada mağaraya saklanmak gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı biraz saldırgan bir tutum içine girebilirsiniz.

Rüyada mağaraya saklanmak yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada mağarada saklanmak sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına yorulur.

Rüyada mağara içinde su görmek uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mağaraya düşmek büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada hira mağarasına girmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, sorunların zor bir durum yaşatacağına işaret eder.

Rüyada deniz mağarası görmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, yeni başlangıçların yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada hira mağarası görmek yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mağarada gezmek rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments