Rüyada toprağın altına saklanmak

Rüyada toprağın altına saklanmak yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada toprağın altına saklanmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız istemeden gireceğiniz bir durumdan memnun kalabilirsiniz.

Rüyada toprağın altına saklanmak işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine alamet eder.

Rüyada toprağa saklanmak sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yatak altına saklanmak kafasının rahatlayacağına, bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada köprü altında saklanmak kişinin ağız tadına kavuşacağına, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına işarettir.

Rüyada yer altına saklanmak parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada merdiven altına saklanmak bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, herkesin takdirini toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada masanın altına saklanmak yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına inanılır.

Rüyada masa altına saklanmak huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments