Rüyada birinin saklandığını görmek

Rüyada birinin saklandığını görmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, sevgi ve hürmet göreceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, dinde bilginleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin saklandığını gördüyseniz:

  • Yolculuklara çıkma istekleriniz olabilir.

Rüyada ateşten saklanmak kazancın daha da arttırılacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyle saklanmak işlerinin açılacağına, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına işarettir.

Rüyada dolap arkasına saklanmak alacaklıların kapısını aşındıracağına, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birilerinden saklandığını görmek kederlerinin son bulacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına delalet eder.

Rüyada saklanmak kaçmak hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada polislerden saklanmak epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir eve saklanmak kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada adamdan saklanmak yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, memur ise terfi edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments