Rüyada sarhoşla kavga etmek

Rüyada sarhoşla kavga etmek sıkıntıların allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine rivayet eder.

Rüyada sarhoşla kavga etmek gördüyseniz:

  • Kendi işlerinizle uğraşmanızda fayda var.

Rüyada sarhoşla kavga etmek hileli bir işle karşılaşılacağına, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarhoş biriyle kavga etmek kendisine gelemeyeceğine, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarhoş bayan görmek büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine delalet eder.

Rüyada sarhoş kadın görmek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini sarhoş görmek çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına inanılır.

Rüyada bira içip sarhoş olmamak bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına delalettir.

Rüyada tanıdığını sarhoş görmek işinde büyük başarılar alacağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş kişiyi sarhoş görmek pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments