Rüyada tanıdığın biriyle karşılaşmak

Rüyada tanıdığın biriyle karşılaşmak ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, sorunlarının çözüleceğine, yeni bir sorumluluk altına gireceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, maddi gücünün yerine geleceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığın biriyle karşılaşmak gördüyseniz:

  • Sosyal faaliyetlerde son derece başarılı olabilirsiniz.

Rüyada tanıdığın biriyle karşılaşmak büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine inanılır.

Rüyada tanıdık biriyle karşılaşmak mutlu ilişkiler kuracağına, edilen duaların kabul olacağına işaret eder.

Rüyada tanıdıkla karşılaşmak daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine rivayet eder.

Rüyada merdivende karşılaşmak onu hayallerine kavuşturacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine işarettir.

Rüyada düğünde karşılaşmak oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, yarardan çok zarar getireceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşla karşılaşmak tekin olmayan işlere girileceğine, makamının tehlikeye gireceğine işarettir.

Rüyada düşmanla karşılaşmak refah düzeyinin düşeceğine, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle karşılaşmak hayattan daha zevk alacağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments