Rüyada takma tırnak görmek

Rüyada takma tırnak görmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, daha büyük işler için bir örnek olacağına, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, rütbesinin yükseleceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına alamet eder.

Rüyada takma tırnak gördüyseniz:

  • Farklı yaklaşımları da dikkate almanız gerekiyor.

Rüyada takma tırnak takmak sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına delalet eder.

Rüyada takma tırnak görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine delalettir.

Rüyada birinin yüzük takmasını görmek hayattan yana keyif bulacağına, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına delalet etmektedir.

Rüyada takma diş düştüğünü görmek yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, kazancının günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada gözlük takmayan birini gözlüklü görmek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına işarettir.

Rüyada takma dişlerinin düştüğünü görmek yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına delalettir.

Rüyada takma damak tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına yorulur.

Rüyada takma dişlerinin döküldüğünü görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Firmesk sendi

Merhabalar, rüyamda şöyleydi tanadık bir kişinin bana Takma tırnak hediye etmesi, ve kız arkadaşıma da hediye etmişti yani ikimize vermişti ama o tırnağı taktım mı takmadım mı göremedim. Ve o kişinin bana vermesiyle çok sevindin o kişi çok düşündüğüm ve sevdiğim biriydi. Bana rüyanın tabiri anlatabilirmisiniz?